4.1.11

hej 2011

Jag är ny gästmedlem i Blås & knåda, och firar det med en utställning nu alldeles snart, välkomna på vernissage lördag 15/1 kl.11-16
I blås&knådas första utställning 2011 – Fem på nya äventyr - får vi möta våra nya gästmedlemmar: Maria Boij, Eleonor Boström, Emelie Johansson, Linda Karlsson, keramik och Erika Lövqvist, glas. De fem hälsas varmt välkomna till blås&knåda!

Fem på nya äventyr! Visst låter det spännande! När vi går in i galleriet, träder vi samtidigt in i en sagovärld, ett slags ”Fem-värld”, fullt av äventyr, lek och skattjakter. Titeln är inspirerad av Enid Blyton-böckerna med de välkända figurerna Dick, Julian, Anne, George och hunden Tim, som ”tillsammans upplever olika former av äventyr. Det vanliga är att de till exempel är på någon form av semester men hamnar mitt i något mysterium. Mysteriet leder sedan till att de hittar några hemliga gångar eller liknande och blir sedan inspärrade i dessa då de stöter på skurkar. Upplösningarna brukar ändå alltid sluta lyckligt och skurkarna misslyckas alltid” (Wikipedia).Välkommen till vernissage lördag 15/1 kl 11-16.
Gabriella Höglin, blås&knådas nya ordförande, inviger utställningen kl 12.30.


Välkommen till blås&knåda.


1 kommentar:

  1. Åh älskade Lillstrumpa, om ord bara kunde förklara hur stolt jag är över dig! Tack för härlig uppdatering och fina bilder =) Älskar och saknar dig!
    Puss från Syster-Yster

    SvaraRadera